Verbinden is mijn passie

Ik weet wat het is om wakker te liggen van problemen met medewerkers.

Als gedreven leidinggevende wilde ik graag het beste uit mijn medewerkers halen. Kennis overbrengen, het goede voorbeeld geven en er veel tijd en energie in steken om ze goed te laten functioneren. Daarnaast vond ik het belangrijk om een goede arbeidsrelatie op te bouwen.

En dan gaat het mis. Er ontstaat een conflict of ze lopen in jouw ogen de kantjes eraf, er komen klachten. Of ze melden zich ziek nadat je ze aangesproken hebt dat het niet gaat zoals je wilt. Lastig en ik lag er wakker van met de vraag hoe ik deze situatie kon oplossen.

Inmiddels ben ik zelf geen leidinggevende meer en coach ik al jarenlang managers/leidinggevenden bij lastige personeelsvraagstukken. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd om goed te kunnen adviseren en coachen in personeelsmanagement. Een belangrijke hierin was de opleiding tot mediator. Met een breed scala aan gespreksvaardigheden worden de belangen en verwachtingen helder bij een conflict maar ook bij diverse andere gesprekken zoals bij loopbaanvraagstukken. Als HR adviseur weet ik wat de rechten en plichten zijn voor zowel werkgever als werknemer en kan ik begeleiden naar de juiste oplossing. Je kunt van mij verwachten dat ik helder en direct communiceer met goede afspraken.

Verbinden is mijn passie. Ik handel vanuit zakelijk belang met de menselijke maat.

Spreekt bovenstaande je aan? Bel of mail me dan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en ervaar wat ik voor je kan betekenen!

Neem vrijblijvend contact op

Contact